(video) În Marea Britanie a fost identificat un “cimitir” cu G-Class-uri vechi şi chiar rare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un britanic al cărui hobby este inclusiv de a descoperi şi filma maşini abandonate a putut identifica şi a făcut un fel de excursie video printr-un “cimitir” cu peste 20 de exemplare ale legendarului Mercedes-Benz G-Class.

Undeva în Marea Britanie, sub cerul liber, cele aproximativ două duzini, aflate în diferite grade de conservare, au fost adunate pe un teritoriu privat. În imagini pot fi observate şi modele destul de rare.

Cea mai mare parte a videoclipului a fost filmată pe întuneric. Autorul explică acest lucru prin faptul că a plecat în “excursie” foarte devreme duminică dimineața, întrucât este extrem de greu de ajuns în altă perioadă a zilei pe teritoriul în cauză.

SUV-urile găsite sunt în cea mai mare măsură lipsite de multe componente – de exemplu sticle, bare de protecție sau grile ale radiatorului. Unele maşini par abandonate de cel puțin câțiva ani, dar vloggerul prezintă și exemplare care creează senzația de nou (cel puțin din interior), în ciuda vârstei lor.

Printre altele, a dat de mai multe maşini de teren cu ampatament scurt şi o caroserie cu trei uși, dar şi peste unele cu acoperiş textil care sunt considerate destul de rare. În plus, a găsit chiar şi un G-Class AMG, la fel într-o stare în care nu mai poate fi exploatat.

Printre SUV-uri se pot observa şi sedanuri Mercedes-Benz, inclusiv rare – de exemplu un W114, detalii despre care nu se cunosc. De asemenea, nu se știe de ce toate aceste mașini sunt adunate pe un singur teritoriu și abandonate.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/