(foto) Detalii oficiale despre accidentul cu şase morţi din raionul Ştefan Vodă. Cum s-a întâmplat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Detalii oficiale despre accidentul cu şase morţi din raionul Ştefan Vodă, din apropierea localităţii Popeasca. Despre producerea acestuia s-a anunţat la ora 6:56 printr-un apel la 112.

În urma unui contact dintre un TIR și un Chrysler Voyager mai multe persoane au rămas blocate între fiare.

Pentru efectuarea lucrărilor de descarcerare la fața locului a intervenit un echipaj de salvatori. Ajunși, angajații IGSU au stabilit că şoferul autocamionul de 39 de ani, efectuând manevra de depășire a unui tractor, care părăsise teritoriul unei staţii de alimentare cu carburanţi de pe traseul R-30, a ieșit pe contrasens și s-a lovit frontal cu automobilul marca Chrysler înmatriculat în România.

Salvatorii au efectuat de urgență lucrări de deblocare, fiind descarcerate din automobil şase persoane cu vârste cuprinse între 28-34 de ani, care din nefericire şi-au pierdut viaţa până la sosirea ambulanţelor. Nu se confirmă că printre ei au fost copii minori!

În autocamionul avariat se aflau două persoane. Șoferul autocamionului MAN nu a avut de suferit, iar pasagerul său a primit diverse traumatisme și a fost preluat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cauza și circumstanțele accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept. La moment, la fața locului se află serviciile specializate care oferă suport rudelor. Aducem sincere condoleanțe familiilor persoanelor decedate și apelăm repetat la responsabilitatea șoferilor în trafic!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/