(video) Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC+ a fost eliminat din gamă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Mercedes-Benz a actualizat modelul Mercedes-AMG GLA 45 S 4MATIC+. Doar acesta, căci versiunea non-S cu 387 de cai putere a fost eliminată din ofertă.

Caracteristici cheie:

  • Caracteristica distinctivă este bara de protecţie frontală nou modelată și noua emblemă AMG de pe capotă. Tehnologia LED este acum utilizată pentru toate blocurile optice. Noua semnătură luminoasă pentru faruri și stopuri adaugă accente vizuale subtile. Farurile MULTIBEAM LED sunt disponibile opțional.
  • Extensiile arcurilor roților subliniază caracterul puternic al vehiculului. Acestea sunt acum vopsite în culoarea caroseriei (erau negre anterior). Jante de 20 inchi și etriere roșii de frână vin acum standard. În spate, cele două terminaţii duble de eşapament şi aripa de pe acoperiș dezvăluie că este cea mai performantă versiune a familiei GLA.
  • GLA 45 S 4MATIC+ facelift vine cu opțiunea a trei noi jante din aliaj ușor: versiunea de 19 inchi este prevăzută cu jante AMG cu zece spițe, bicolor Matt Black, cu suprafețe lustruite lucioase. Sunt disponibile, de asemenea, două noi jante AMG de 20 inchi cu un design cu cinci spițe duble: clienții pot alege între Bicolor Matt Black cu suprafețe lustruite lucios sau Bicolor Matt Black cu flanșe de jantă lustruite lucios. Oferta de vârf constituie jante AMG de 21 de inchi cu spițe multiple sau cu spițe încrucișate.
  • În habitaclu are standard volanul AMG Performance. Butoanele de pe volan AMG se remarcă prin afișaje luminoase și o logică de operare intuitivă, care permit șoferului să controleze funcțiile importante de conducere, precum și toate programele de conducere.
  • Cu noul său design al ecranului specific AMG și gama extinsă de funcții, sistemul de infotainment MBUX este și mai puternic decât înainte. Cu Apple CarPlay și Android Auto, smartphone-urile se pot interfața fără fir cu mașina. Puterea de încărcare USB mai mare și un port USB-C suplimentar sporesc conectivitatea.
  • Noile huse pentru scaunele sport standard sau scaunele opționale AMG Performance conferă interiorului o senzație modernă. Pentru prima dată, combinația dintre piele artificială ARTICO și microfibră MICROCUT poate fi comandată și în Bahia Brown. Noua culoare pentru piele artificială ARTICO este Sage Grey / Black. Red Pepper / Black este disponibil pentru prima dată și pentru husele din piele. Gama de opțiuni este completată cu inserţii din lemn de tei cu por deschis, în nuanţă maro, pentru elementele ornamentale.
  • Sub capotă utilizează fără schimbări motorul turbo de 2.0 litri şi cu patru cilindri, care produce 421 CP la 6.750 rpm şi 500 Nm de la 5.000 rpm. Cu el, un AMG SPEEDSHIFT DCT cu opt trepte şi AWD, poate realiza 0-100 km/h în 4.3 secunde. Viteza maximă e limitată la 270 km/h.
  • Programul standard de conducere RACE și tracțiunea integrală complet variabilă AMG Performance 4MATIC+ cu AMG TORQUE CONTROL contribuie semnificativ la experiența dinamică de condus. Cutia de viteze montată pe puntea din spate este prevăzută cu două ambreiaje multi-disc controlate electronic, fiecare dintre ele conectată la un arbore de transmisie de pe puntea din spate. Acest design înseamnă că puterea motorului nu este doar distribuită variabil între osii, ci și selectiv între roțile din spate stânga și dreapta.

Maşina va costa în jurul a 70.000 de euro. Vânzările vor începe mai târziu.

Cmentariile sunt închise