(foto) Deţii o Tesla Model S şi te-ai plictisit de cum arată? Ares Design îţi poate face din ea o decapotabilă stilată

Ares Design vine cu o nouă ofertă incendiară, dedicată în particular fanilor Tesla, dar şi celor care posedă de ceva vreme un Model S. Pentru o anumită sumă de bani, fiind necesară şi o maşină pentru proiect, atelierul italian este gata să o transforme într-o decapotabilă elegantă ce va respecta şi toate standardele de siguranţă.

Casa de lux italiană de design Ares și-a prezentat astfel încă o dată abilitățile de coachbuilding, dezvăluind un privat comandat Tesla Model S Convertible. Proiectul, iniţiat încă în 2018, nu a implicat doar eliminarea a două portiere şi a acoperişului tare, ci efectuarea de lucrări suplimentare pe corp, şasiu, la capitolele aerodinamică şi interior.

Pentru a realiza conversia, inginerii au tăiat acoperișul și l-au îndepărtat împreună cu portierele originale şi montanţii centrali B. În loc s-au instalat noi portiere frontale cu o lungime mai mare, dar şi un nou capac în partea posterioară a maşinii, care să acopere spaţiul unde acoperişul retractabil este depozitat. Apropo, acoperişul textil cu toate-i mecanismele necesare instalării sau ascunderii este preluat de la Bentley Continental GT.

Inginerii au păstrat integritatea structurală originală a Tesla prin consolidarea șasiului cu o întărire suplimentară a elementelor laterale, sub cabina de pilotaj și zona de ședere din spate. Suplimentar, în cadrul procesului de finisare, designerii au adăugat un strop de stil italian cu montarea unui kit aero din fibră de carbon elegant, proiectat in-house.

Iar în habitaclu, specialiștii în tapițerie și piele ai companiei au îmbunătățit amenajarea interioară a scaunelor posterioare personalizate, în timp ce cea mai fină piele albă în culoare ice white, cusută manual, cu detalii portocalii, a realizat viziunea clientului lor asupra unui finisaj interior elegant. Scaunele frontale includ mai nou şi mecanisme integrate de rabatare.

Cât l-a costat pe client transformarea nu se anunţă.

https://autoblog.md/video-premiera-in-olanda-tesla-model-s-shooting-brake-doar-20-vor-fi-facute/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/