(video) Chişinău: Un copil ieșit în stradă a fost observat la timp de către un şofer

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nu este primul caz de genul, însă este unul care spune că trebuie să fim gata de orice în trafic, noi, şoferii! Trebuie să fim gata să facem faţă unei situaţii reale de accident în care se pune la bătaie fie o viaţă de om, fie bunuri materiale personale sau străine. Şi salvarea unei vieţi trebuie să aibă prioritate, căci cutiile de metal în care circulăm se pot repara, nu sunt ultimele de pe planetă.

Situația din imagini s-ar fi putut solda cu o tamponare de pieton, ori un accident în lanţ din cauza opririi bruşte a câtorva automobile. Însă buna reacţie a conducătorului din Toyota şi a celui care ne-a expediat imaginile a contribuit semnificativ la evitarea unei tragedii, căci copilul s-ar fi putut lovi de aceeaşi oglindă retrovizoare.

Vinovați de acest incident se fac în mod clar maturii din imagini, care l-au lăsat pe acest prichindel fără supravegherea cuvenită. Să sperăm că şi-au învățat lecția.

Strada Alexei Mateevici

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise