(video) BMW Motorrad ConnectedRide – un must have pentru motocicliştii moderni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ceea ce în urmă cu câţiva ani era considerat ficţiune sci-fi devine acum realitate cu ochelarii BMW Motorrad ConnectedRide. Ochelarii de protecţie inovatori pentru motociclete oferă tehnologia head-up display deja familiară din domeniul auto şi proiectează în timp real toate datele relevante, cum ar fi navigaţia, viteza sau treapta de viteză, direct în câmpul vizual al pilotului, permiţând astfel călătorii cu motocicleta care sunt foarte anticipative şi, astfel, mai sigure.

Ochelarii BMW Motorrad ConnectedRide pot fi conectaţi cu uşurinţă prin Bluetooth şi aplicaţie la smartphone-ul pilotului. Proiecţia poate fi poziţionată, iar setările pot fi selectate înainte de călătorie sau în timpul acesteia prin intermediul multicontrolerului de pe ghidonul motocicletei.

Pe lângă interfaţa de utilizator individuală şi o creştere a siguranţei călătoriei, ochelarii inteligenţi oferă şi un nivel ridicat de confort. Designul ochelarilor inteligenţi şi al displayului a fost adaptat pentru a răspunde nevoilor speciale ale motocicliştilor.

În plus, ochelarii inteligenţi BMW Motorrad ConnectedRide pot fi adaptaţi pentru a se potrivi cu numeroase căşti şi forme ale feţei. Acest lucru face ca ochelarii inteligenţi să fie confortabil de purtat chiar şi în călătorii lungi de o zi. Bateria litiu-ion permite până la 10 ore de funcţionare.

BMW Motorrad furnizează şi două seturi de lentile certificate UVA/UVB împreună o ramă. Un set de lentile este 85% transparent şi poate fi folosit în special pentru căştile cu parasolare integrate. Celălalt set are lentilele colorate, transformând ochelarii inteligenţi într-o pereche perfectă de ochelari de soare.

Pentru piloţii care poartă ochelari, lentilele pot fi şlefuite şi ajustate la acuitatea vizuală necesară (până la maximum patru dioptrii) de către un optician folosind un adaptor RX. Pentru cei care poartă lentile de contact, ochelarii inteligenţi pot fi folosiţi în mod normal. De asemenea, seturile includ un etui pentru ochelari şi un cablu de încărcare USB.

Caracteristici:

 • Două mărimi (M + L) disponibile cu diferite tampoane pentru nas. M pentru distanţa intrapupilară de 53-67 mm, L pentru 59-73 mm.
 • Două seturi de lentile (1x lentilă colorată şi 1x lentilă transparentă 85%), senzor de lumină integrat, filtru UVA/UVB certificat.
 • Adaptor RX pentru ajustarea lentilelor la acuitatea vizuală necesară (până la maximum patru dioptrii) de către un optician.
 • Pot fi conectaţi la un smartphone şi la aplicaţia BMW Motorrad Connected prin Bluetooth.
 • Transfer de date GPS în timp real de la aplicaţie la ochelari inteligenţi.
 • Funcţie Head-Up pentru navigare cu afişaj individual.
 • Afişarea vitezei, a limitei de viteză, a treptei de viteză şi a navigaţiei (afişare cu săgeţi reduse sau navigare detaliată cu nume de străzi, intersecţii şi direcţii precise).
 • Senzor de lumină integrat şi modul optic integrat pentru transferul în siguranţă al datelor şi afişarea în siguranţă a datelor în partea din stânga sus a lentilei din dreapta.
 • Bateria litiu-ion oferă până la zece ore de funcţionare.
 • Cablu de încărcare USB.
 • Interval de temperatură de funcţionare -10° până la +50°C.
 • Culoare: Antracit.
 • Preţ de vânzare cu amănuntul recomandat (RPP): 690,00 €.

Cmentariile sunt închise