(foto) Accident grav cu moldoveni în Polonia. Există răniţi şi decedaţi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

MAEIE, prin intermediul Ambasadei Republicii Moldova la Varșovia, s-a autosesizat și a dispus în regim de urgență verificarea unei informații privind producerea unui accident rutier în Polonia, cu implicarea câtorva moldoveni. Nenorocirea care s-a întâmplat pe autostrada S8, în apropierea localității Żabikowo Rządowe din voievodatul Podlasia, a fost confirmată.

Potrivit autorităților poloneze, accidentul s-a produs în după amiaza zilei de ieri. Un TIR înmatriculat în Polonia a lovit un microbuz înmatriculat în Republica Moldova care staţiona la marginea drumului, la bordul căruia se aflau şase persoane, cinci moldoveni şi un ucrainean. În urma impactului, doi concetățeni au murit pe loc, alţi doi sunt internați în spital pentru îngrijiri medicale, iar un moldovean a scăpat teafăr şi a fost deja externat.

Câteva ore drumul S8 spre Varșovia a fost complet blocat. Camionagiul a fost şi el rănit, însă în stare de ebrietate nu era.

Ambasada țării noastre la Varșovia este în contact cu autoritățile locale pentru oferirea asistenței consulare de specialitate.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/