(video) Un instructor auto, prins beat la volanul mașinii de serviciu când se deplasa spre Chişinău

Un instructor auto a fost depistat de ofițerii INSP, fiind beat, la volanul unei mașini de serviciu. Din fericire acesta nu se afla în timpul orelor cu vreun elev. S-a întâmplat în după amiaza zilei de ieri, pe traseul Vadul lui Vodă – Chişinău, direcţia spre capitală.

INSP spune că atenţia unui echipaj de patrulare asupra acestui automobil a fost atrasă din cauza condusului neuniform. Tras pe dreapta, la volan a fost găsit un bărbat de 40 de ani, vizibil în stare de ebrietate.

Testat alcoolscopic s-a confirmat acest fapt, având o concentrație de 1.04 mg/l în aerul expirat. Imediat a fost documentat penal, iar autovehiculul a fost transportat la parcarea specială.

În context, iată şi câteva date deloc îmbucurătoare. Doar în weekendul precedent, 54 de șoferi au fost înlăturați de la volanul unui vehicul pentru că şofau în stare de ebrietate!

Inspectoratul Național de Securitate Publică optează pentru ZERO grade la volan și reamintește conducătorilor auto să își asume fiecare acțiune. Extrem de important este și implicarea prietenilor sau a familiei la descurajarea intenției de a urca la volan după ce au consumat alcool.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/