in , ,

LOLLOL AngryAngry

(video) Probabil numai în Chişinău poţi vedea asta! Manevra făcută de şoferul unui autobuz de linie şi de un alt conducător

Crearea de haos prin sfidarea regulilor de circulaţie şi securitate în trafic continuă în Chişinău. Zecile de materiale foto şi video care sunt distribuite pe reţelele de socializare de către martori oculari arată cum mulţi şoferi pur şi simplu nu îşi doresc să fie responsabili. În schimb, vor mereu ca să le fie comod numai lor şi pentru asta conduc după propriile reguli.

Iată cum au procedat doi conducători de vehicule, aflându-se pe benzi extreme ale unui sens de circulaţie. În primul caz este vorba despre şoferul unui autobuz de linie ce rula pe bd. Gagarin, iar în al doilea despre posesorul unui Mitsubishi ce rula pe strada Mihail Viteazul, spre intersecţia cu bd. Ştefan cel Mare.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!