(foto) Acest break Rolls-Royce exclusiv nu se vinde cu peste 160.000 de euro doar pentru că are o pară de duş în portbagaj

Singurul din lume Rolls-Royce Seraph, transformat într-un break, pe vremuri de lux, a fost scos la vânzare de către dealerul italian Magni & Carnevale Motors. Mașina din 1998, echipată inclusiv cu un set de picnic și o pară de duş cu furtun în portbagaj, costă 162.500 de euro!

Inițial, acest Rolls Royce Silver Seraph Estate Wagon 1 Of 1 era un sedan şi a fost construit pentru un client italian. Tot el, mai târziu, în 2011, a inițiat conversia sa pe când avea aproximativ 20.000 de kilometri parcurşi înregistrați pe odometru.

De transformare s-a ocupat atelierul British Cars din Verona şi procesul a durat 7 luni de zile deoarece break-ul a fost proiectat în deplină conformitate cu cerințele clientului. Proprietarul s-a opus ferm utilizării pieselor împrumutate de la alte mașini, cum ar fi ușa portbagajului, astfel încât toate componentele au fost proiectate special pentru acest automobil.

În plus, break-ul a primit un set de echipamente neobișnuite. Podeaua compartimentului pentru bagaje este retractabilă: poate fi transformată într-o masă de picnic. Două cufere rigide au fost integrate şi decorate cu piele naturală imediat după spătarele banchetei din spate: într-unul se află setul de instrumente, iar în altul se pot depozita sticle cu băuturi.

De asemenea, băuturi pot fi păstrate în câteva recipiente din argint într-un compartiment din peretele drept al portbagajului. Vis-a-vis, în celălalt perete, se ascunde o pară de duş cu furtun pe care clientul o folosea pentru, după cum se crede, a-şi spăla încălțămintea sau labele câinelui după ce se întorcea din drumeţii. Tot în portbagaj se poate găsi rezervorul cu apă necesar, dar şi două umbrele.

Unicul Rolls-Royce Seraph are un habitaclu tapiţat complet cu piele în două culori, covoraşe din velur şi destul de multe inserţii din lemn natural. Sub capotă ascunde un V12 de 5.379 cm3 (326 CP), cuplat la o cutie de viteze automată prin care trimite toată puterea pe puntea din spate. Actualul parcurs îi este de 34.900 de km.

Printre alte dotări se mai numără jante cromate de 16 inci, navigaţie, sistem de climatizare automată pe două zone, cruise control, volan multifuncţional, scaune reglabile electric (toate locurile încălzite), geamuri acţionate electric, radio şi CD player, telefon, mici mese integrate în spătarele scaunelor faţă, etc. În concluzie: o adevărată maşină practică, dar şi de colecţie!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/