(video) Conducerea în off-road, explicată cu o mașinuță făcută din piese LEGO. Cum se pot evita problemele

Un videoclip de trei minute a fost publicat pe Reddit și acesta este menit să demonstreze cum se poate conduce cu succes în off-road. Un vehicul sub forma unui cărucior, cu un motor electric și făcut din piese LEGO, a fost folosit ca mediu vizual.

Imaginile arată cum funcționează elementar un sistem de tracțiune integrală și ce avantaje oferă unele suplimente adăugate (ori disponibile din start din fabrică dacă este să vorbim despre o mașină reală).

Autorul experimentului a lansat mașinuța să meargă pe un panou de sticlă înclinat, unghiul în rampă fiind mărit treptat de la 20 la peste 60 de grade. Dacă aceasta nu putea înainta, i se adăugau diferite elemente cheie precum o a doua punte motoare, alte roți, un demultiplicator, etc.

Al treilea minut este deja distractiv, arătând modalități neobișnuite de a spori capacitatea căruciorului LEGO, însă în realitate acestea sunt dificil, dacă nu imposibil de realizat.

https://www.reddit.com/r/Damnthatsinteresting/comments/n0a9vz/offroading_explained_using_lego_vehicle/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3

Vezi și:

(video) Un polonez a făcut din LEGO o transmisie CVT şi a arătat astfel cum funcţionează

(video) Un tânăr a făcut din Lego o cutie manuală cu şase trepte şi aceasta funcţionează

(video) Un elev a construit un şasiu de maşină din lemn cu detalii uimitoare. Are toate mecanismele care funcționează

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/