(video) Un șofer violent a luat la pumni un pieton în sectorul Ciocana. Ce l-a enervat și ce spune poliția

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Situația în cauză a avut loc pe 20 martie curent. În sectorul Ciocana, pe o porțiune de trotuar a bd. Mircea cel Bătrân, un șofer a sărit la bătaie asupra unui pieton. Acesta a apelat la violență după ce a primit o observație cu privire la deplasarea sa pe trotuar cu automobilul și la modul în care o făcuse.

Pieton bătut de șofer în sectorul Ciocana
Pieton bătut de șofer în sectorul Ciocana

Contactată pentru o reacție de către AutoBlog.MD, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, ne-a spus că acest incident a fost înregistrat. Victima a depus o plângere la poliție în aceeași zi.

Între timp a fost deja stabilită identitatea acestui șofer (inclusiv de către internauți) și deja se lucrează asupra cazului. Alte detalii sunt indisponibile pentru moment.

Atenție, cuvinte necenzurate!

👊На Чеканах хамло #YZO894 напало на прохожего, сделавшего ему замечание о недопустимости езды по тротуару.⚡️Подписчик прислал свою историю, где он не остался равнодушным и пострадал за свои принципы.❗️Друзья, будьте осторожны! По городу гоняют неадекваты. Если кто узнал водителя – напишите нам. Спасибо🤝📍bd. Mircea cel Bătrân

Publicată de СтопХАМ Молдова pe Luni, 25 martie 2024

Vezi și: (video) Bătaie pe strada Alecu Russo. Un şofer a apelat la “metoda alternativă” de educare a unui pieton

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise