(video) Accident nocturn cu scandal pe strada Doina. Vinovatul, pretins poliţist, a reuşit să şteargă putina

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

A fost scandal noaptea trecută în cartierul Poșta Veche al capitalei, în urma producerii unui accident pe strada Doina. Au fost implicate două automobile, iar șoferul care s-ar face vinovat a ieşit pe contrasens, fiind beat la volan, afirmă martorii.

Tipul a încercat să fugă de la faţa locului şi într-un final i-a reuşit. Se pretinde că ar fi vorba despre un poliţist, dat fiind faptul că în Opel a fost găsită o uniformă.

Atenţie, cuvinte necenzurate!

VIDEO: Maxim, martor ocular

Conform datelor Poliţiei Capitalei, un Opel şi un Renault au intrat în contact. În urma impactului, la spital a fost transportat un bebeluş de 7 luni pentru examinare (se afla în Renault). Din fericire, copilul nu a pățit nimic grav.

Se confirmă că presupusul conducător al automobilului marca Opel a plecat de la fața locului. Se întreprind măsuri pentru identificarea acestuia.

Pe caz a fost inițiată o anchetă.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/