(video) Bentley: “Noul Flying Spur are cel mai complex interior, cu minim 3 km de fire de aţă cusute”

Cu noul Flying Spur, cei de la Bentley arată un “ultimate” exemplu al unui interior de maşină lucrat manual, prezentând cea mai sofisticată și luxoasă cabină cusută din lume.

În total, pentru a face un interior complet al unui sedan de lux, cele 350 de părţi unice din piele sunt ataşate de 60 de componente personalizate prin folosirea a peste trei kilometri de fire de aţă.

Toate trec prin mâinile a 141 de meşteri de înaltă calificare.

Minim cinci luni de formare sub îndrumarea unor maeștri formatori sunt esențiale pentru angajaţii în cauză pentru a ajunge la nivelurile cele mai ridicate de capacitate și pentru a învăța o gama largă de tehnici necesare pentru a construi interioarele Bentley la cele mai înalte standarde.

Toate pieile găsite în interiorul unui nou Flying Spur provin în mod durabil de la tauri crescuţi în Europa de Nord, în întregime ca subproduse ale industriei cărnii. Zonele climatice mai temperate asigură existenţa unor paraziți mai puţini, iar pielea animalelor rămâne în mod natural fără pete.

Clienții Bentley au oportunitatea unică de a alege una din 14 culori pentru inserţiile principale din piele, una din 10 pentru cele secundare care vor asigura un contrast, dar şi dintr-o selecţie vastă de 23 de culori diferite pentru cusăturile care pot asigura încă un contrast.

Piesa centrală a interiorului noului Flying Spur – volanul său – găzduiește unele dintre cele mai elaborate cusături de mână și articole de piele care se găsesc oriunde în industria auto. Un volan cu cusături încrucișate implică trecerea a cinci metri de fir de aţă prin 352 găuri de cusut pentru a realiza 168 de puncte transversale distincte.

Un singur volan este cusut în trei ore și jumătate de un meșter Bentley bine priceput, folosind o pereche de ace personalizate și o mișcare prea complicată pentru a fi repetată de o maşină de cusut automată.

Prin utilizarea a cinci tipuri separate de mașini de cusut, fire de diferite grosimi sunt aplicate în toată cabina, contribuind la nivelul general de complexitate și detalii care stau la baza interiorului noului Flying Spur. De exemplu, cusăturile din jurul componentelor airbag-ului sunt aplicate delicat cu un fir mai subțire pentru a asigura că siguranța rămâne o considerație primordială.

Inegalabile pentru confort, cele patru scaune individuale ale noului Flying Spur necesită un total de 12 ore pentru a le asambla manual. Detaliile opționale de înfrumusețare, de exemplu pe tetiera fiecărui scaun, sunt aripile brodate Bentley, compuse fiecare din 5.103 de cusături individuale!

Cabina este finisată, dar nu într-un final, cu prima tapiţerie tridimensională din piele naturală texturată – o premieră în industrie, inspirată de la conceptul Bentley EXP 10 Speed ​​6.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-interesant-bentley-arata-cum-produce-cel-mai-rapid-suv-de-lux-din-lume-printr-o-drona-de-curse/

Bentley aminteşte că poate oferi cel mai performant sistem audio de pe piaţă, instalat vreodată într-o maşină de serie

(foto/video) Admiră atenţia pentru detalii care i-a fost acordată noului Bentley Flying Spur

Cmentariile sunt închise