(doc) Oficial: Zilele de 1 şi 2 iunie sunt declarate libere

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 17.05.2023) Guvernul a adoptat la şedinţa de astăzi o hotărâre prin care se declară oficial zilele de 1 şi 2 iunie libere, în ambele cazuri, cu recuperarea deplină a timpului de odihnă prin extinderea timpului zilnic de muncă.

Astfel fiind spuse, peste două săptămâni, inclusiv foarte mulţi şoferi se vor putea odihni timp de patru zile, de joi până luni.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

(25.04.2023, articol iniţial) O nouă mini vacanţă pentru şoferi ar putea fi impusă chiar la începutul sezonului estival

Zilele de 1 şi 2 iunie ar putea fi libere, iar împreună cu cele de weekend care urmează ar forma o mini vacanţă, inclusiv şi în special pentru conducătorii auto moldoveni. Ideea a fost exprimată de către un deputat din actualul legislativ, în cadrul unei emisiuni televizate difuzate aseară. O decizie în acest sens va fi analizată de către Guvern.

Zilele libere, recuperabile, se doresc a fi date cetăţenilor pentru a descărca traficul şi a securiza deplasările tuturor delegaţiilor care vor participa la Summitul Comunității Politice Europene.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/