(video) Un vitezoman ar fi generat un accident nocturn grav pe bd. Decebal, soldat cu cinci victime, după care a fugit

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ieri seara târziu, la ora 22:01, prin apel la 112 a fost înregistrat un accident rutier în lanţ pe bulevardul Decebal din capitală. La faţa locului au ajuns în cel mai scurt timp toate echipele de intervenție, dar şi polițiști.

S-a stabilit că sunt implicate patru automobile şi anume: un Mercedes-Benz C-Class, un smart forfour condus de un şofer de 42 de ani, un VW Polo condus de șoferită de 29 de ani și o Skoda Octavia la volanul căruia se afla un tânăr de 36 de ani. După impact, conducătorul Mercedes-ului a fugit de la locul faptei.

În urma accidentului rutier au avut de suferit tocmai cinci persoane, toate fiind preluate de ambulanţe şi transportate la spital: șoferița şi trei pasageri din VW, dar şi un pasager abandonat de şoferul “responsabil” al Mercedes-ului.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în cadrul căreia se stabilesc toate circumstanțele. Urmează a fi ridicate imaginile de pe camerele de supraveghere (cel puţin ale traficului) şi audiați martorii. Totodată polițiștii întreprind toate măsurile pentru a stabili locul aflării șoferului care conducea Mercedes-ul, ne-a comunicat ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati.

Nu se confirmă o informație neoficială inițială precum că cineva dintre şoferi ar fi fost în stare de ebrietate şi nu se poate spune acest lucru nici despre conducătorul din Mercedes, fugit de la faţa locului. Între timp, cei de la StopHam au publicat o secvenţă video în care se vede comportamentul în trafic al tipului acum căutat, de care a dat dovadă cu doar câteva minute înainte de accident.

🏎 Водитель Мерседеса, который, скорее всего, устроил страшное ДТП на Ботанике, попал на видеорегистратор нашего подписчика. На кадрах видно, что Мерседес пролетел мимо автора на большой скорости, а потом чуть не устроил ДТП на кругу у Атриума. #KLK375Через 10 минут, на улице Дечебал, он попал во все выпуски новостей, попутно покалечив еще 5 человек. Пострадавшие доставлены в больницу.Установлено, что водитель Мерседеса был в состоянии алкогольного опьянения.

Publicată de СтопХАМ Молдова pe Luni, 24 iulie 2023

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise