(foto) Incredibil, dar adevărat! Oraşul cu 25 milioane de locuitori, în care în aprilie nu s-a cumpărat nicio maşină

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Incredibil, dar adevărat! Vânzări de mașini noi în metropola chineză Shanghai, în luna aprilie, nu au existat! Amintim că acest oraș este cel mai mare din China şi al treilea cel mai mare din lume în ceea ce privește populația, găzduind în jur de 25 de milioane de oameni conform datelor din 2021.

Motivul lipsei vânzărilor, conform Bloomberg, sunt restricțiile introduse din cauza unui alt focar de coronavirus. De la începutul lunii aprilie, cetățenii nu au putut să-și părăsească locuințele fără un motiv întemeiat, iar aproape toți dealerii auto şi-au închis saloanele.

A fost trafic practic zero în Shanghai:

Pentru comparație, în aprilie 2021 locuitorii au procurat 26.311 vehicule, un număr oricum mic, în raport cu numărul de locuitori. Vânzările cumulate de vehicule noi au fost de 118.000 de unități în martie, în scădere cu 47.6% față de martie 2021.

În total, în aprilie 2022, piața auto chineză a scăzut cu 36%. Vânzările totale s-au ridicat la 1.06 milioane de autoturisme noi pentru pasageri și vehicule utilitare ușoare, potrivit datelor China Passenger Car Association.

Bloomberg mai notează că Shanghai este deja aproape în a reduce infecțiile cu coronavirus la zero, astfel că restricţiile vor fi ridicate pe termen scurt.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/