(foto) VW anunţă un rebranding global şi schimbarea logoului. Va fi 2D şi în mai multe culori

Marca Volkswagen a anunţat ce va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt care se va desfăşura deja peste câteva zile. În acest an va sărbători acasă două premiere mondiale importante. În centrul atenţiei va fi scos primul electromobil de serie, noul ID.3, dar şi alte două lucruri: noul logo şi noul său design de brand sub motoul “New Volkswagen”.

După Beetle și Golf, ID. 3 va introduce VW într-o nouă eră – electrică, complet conectată și fără emisii de carbon. Transformarea strategică cu o reorientare a conținutului și a produselor durabile, inițiată cu aproape 4 ani în urmă, va deveni acum vizibilă cu noul design de brand. Prezentarea va pune accent pe conexiunea VW cu tineretul, digitalizarea şi conectivitatea.

Deşi încă nu l-a arătat oficial, noi am reuşit să-l deconspirăm

Simbolul și marca comercială vor fi noul logo. Acesta va fi mai modern, mai clar și mai simplu. Logo-ul va fi redus la elementele sale esențiale și prezentate cu un design nou, care este plat și bidimensional. Astfel, va putea fi utilizat într-un mod mai flexibil şi deosebit de recunoscut în mass-media digitală. Toate se aplică de asemenea noilor semne ale brandului cum ar fi pictograme, tipografie, culori sau machete.

Pentru prima dată, brandul VW va avea şi un logo audio care îl va înlocui pe cel vechi, iar în viitor vocea care îl va însoţi va fi una de femeie.

În presă se mai spune că în loc de fundalul negru actual se vor folosi trei culori: alb (pentru majoritatea modelelor), albastru (pentru electromobile) şi roşu (pentru modele sport).

Noul logo pe noua uniformă a unei echipe de fotbal sponsorizate

Aplicarea la nivel internațional a noului design de brand va începe la Salonul Auto de la Frankfurt. Un semnalul de pornire va fi dat prin dezvelirea noului logo pe cea mai înaltă clădire de la sediul companiei din Wolfsburg. Trecerea va fi implementată în mai multe etape folosind o abordare optimizată din punct de vedere al costurilor și conservării resurselor.

Inițial, locațiile brandului și dealerii din Europa îşi vor schimba conceptul estestic, urmate de cele din China în octombrie. Trecerea va fi apoi implementată pas cu pas în America de Nord și de Sud, precum și în restul lumii de la începutul anului 2020. Toate cele 171 de pieţe vor fi afectate. La mai peste 10.000 de dealeri și service centre partenere din întreaga lume vor fi înlocuite aproximativ 70.000 de logo-uri. Rebranding-ul Volkswagen va fi, prin urmare, una dintre cele mai mari operațiuni de acest tip din industrie la nivel mondial.

Iată cum a evoluat în timp logoul. Din câte putem observa cel nou va fi asemănător cu cel folosit din 1945

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/