(video) Impact dur în centrul Chişinăului. O femeie a ajuns la spital

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un accident de circulaţie s-a produs în această după amiază la intersecția străzilor Vasile Alecsandri şi 31 August 1989. Acesta a fost înregistrat de poliţie la ora 12:55. Impactul a fost unul destul de puternic, din motiv ce un automobil s-a oprit la câţiva metri pe trotuar.

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au stabilit că un contact a avut loc între un SUV Porsche condus de un bărbat de 35 de ani şi o Mazda la volanul căreia se afla un tânăr de 23 de ani. A avut de suferit în urma accidentului o pasageră de 43 de ani din sedanul negru, fiind necesară spitalizarea acesteia.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și care dintre șoferi a încălcat regulile de traversare a intersecției.

Martor ocular: Ion

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise