(video) Designul exterior şi interior al primului electromobil VW a fost deconspirat aproape în totalitate

Hatchback-ul electric Volkswagen ID.3, care a fost văzut anterior la teste doar camuflat complet, acum câteva ore a fost fotografiat îndeaproape cu aproape fără nici un fel de protecţie. Exemplarului îi erau acoperite doar logourile, parţial grila radiatorului şi stopurile.

Automobilul a fost surprins de rezidentul oraşului german Stuttgart, jurnalistul Greg Kable, care a declarat că acesta s-a oprit brusc chiar în fața casei sale.

Vezi şi: (video) Primul electromobil VW se numeşte ID.3 şi poate fi precomandat, inclusiv din România. Detalii

Amintim că hatchback-ul electric este construit pe platforma modulară MEB, pe care Volkswagen Group o folosește pentru mașinile electrice. Până în prezent, compania nu a dezvăluit prea multe detalii despre “umplutură”, însă potrivit zvonurilor va dispune de un motor electric cu 170 de CP. Trei opţiuni de baterie (48, 55 și 62 kWh) vor putea asigura o autonomie cuprinsă între 330 şi 550 de km.

Lungimea noului ID.3 va fi în jur de 4.25 metri, aproape ca cea a unui VW Golf, deşi reprezentanții Volkswagen a dat asigurări că noutatea nu îl va marginaliza pe acesta din urmă din gama de modele. Cu toate acestea, versiunea electrică a lui Golf ar putea fi retrasă din producţie imediat după lansarea noului ID.3 pentru a nu fi generată o concurenţă internă.

Alte imagini cu modelul surprins prin regiune:

Iată şi nişte imagini cu maşina în camuflaj “oficial”:

Între timp, o filială a companiei VW a publicat în spaţiul online un filmuleţ care arată interiorul prototipului pre-serie, însă la scurt timp a fost şters. Noi am reuşit să-l descărcăm la timp şi din cele ce putem vedea este designul panoului de bord compact instalat pe coloana volanului, dar şi ecranul sistemului multimedia de pe planşa de bord. Arhitectura bordului şi acestor elemente este foarte similară cu cea a conceptului SEAT el-Born, o copie a electromobilului VW care va apărea pe piaţă după lansarea primului.

Pe panoul de bord digital şoferului îi va fi indicată viteza de rulare, informaţii despre funcţionarea sistemelor de siguranţă şi asistenţă, indicii ale sistemului de navigaţie şi modul ales al transmisiei printre altele. Levierul cutiei de viteze este situat în partea dreaptă a acestui ecran, sub forma unei manete rotative, în timp ce modul pentru parcare este acţionat printr-un buton.

Controlul tuturor funcțiilor mașinii va putea fi efectuat prin intermediul ecranul central, iar sub acesta se află un slider tactil prin care va putea fi reglată temperatura, dar şi câteva butoane de acces rapid. În plus, noul ID.3 va avea şi un asistent vocal inteligent, chemat prin “Hello ID”, care va fi capabil să înţeleagă limbajul nativ al utilizatorilor.

Debutul public al noului ID.3 este programat pentru Salonul Auto de la Frankfurt, care va avea loc în luna septembrie a acestui an. În plus, producătorul a promis să-i înceapă producția înainte de sfârșitul acestui an. În 2020, linia de modele ID se va extinde cu un SUV bazat pe conceptul ID. CROZZ.

În baza ultimelor informaţii oficiale aflăm că din cele 30.000 de maşini care pot fi comandate preliminar până la premieră s-au lăsat depozite de 1.000 de euro pentru peste 15.000.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/