S-a anunţat o mobilizare pentru a-l găsi pe cel vinovat de accidentul de pe bd. Decebal! Cine ar fi el

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 04.08.2023)


(update 15:47)


(articol iniţial, ora 13:19) Pe o reţea de socializare, într-un grup privat, s-a anunţat o mobilizare printre şoferi pentru a-l putea găsi pe cel vinovat de producerea accidentului nocturn de pe bd. Decebal, de la începutul săptămânii trecute, care a fugit de la faţa locului. Se întâmplă pentru că poliţia încă nu l-a găsit de atunci cu forţele proprii!

Contactată de AutoBlog.MD, șefa Serviciului de presă al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, Natalia Stati, ne-a comunicat pentru a doua oară că angajații poliției întreprind toate măsurile, iar în momentul în care va fi găsit, vom fi informaţi. Atunci însă va fi deja imposibil de stabilit dacă se afla sau nu în stare de ebrietate la volan, după cum se vehiculează.

Totuşi, pentru a doua oară consecutiv, ni s-a refuzat oferirea unor răspunsuri la întrebări precum: Poliţia ştie pe cine să caute? Se cunoaște concret cine a fost atunci la volan şi persoana dată a fost identificată, a fost proprietarul automobilului sau e vreun necunoscut?…

Conform unei surse căreia îi păstrăm confidențialitatea, la volanul Mercedes-ului s-ar fi aflat un tânăr pe nume Popovici Dragomir Ion. Are o vârstă de plus-minus 30 de ani şi anterior a fost certat cu legea pentru condus în stare de ebrietate. În noiembrie 2021 i s-a anulat dreptul de a conduce mijloace de transport şi nu e clar dacă şi l-a recuperat.

[embeddoc url=”https://autoblog.md/wp-content/uploads/2023/08/dosar-dragomir-popovici.pdf”]

Între timp, o şoferiţă care a fost implicată în accident este în continuare în stare critică. În acest articol anunţasem că s-a iniţiat o campanie de strângere de fonduri (detalii despre suma deja adunată, pe pagina sa):

Un interviu cu soţul tinerei:

Cmentariile sunt închise