(video) Noile iPhone 15 introduc noua funcţia de Asistenţă rutieră prin satelit

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În recenta prezentare a companiei Apple, prin care a debutat noua gamă de smartphone-uri iPhone 15, s-a menţionat despre o funcţie nouă şi utilă pe care o vor putea utiliza şoferii.

Noile iPhone 15 oferă capabilități critice de siguranță pentru a oferi asistență atunci când contează cel mai mult, inclusiv prin funcţiile Crash Detection și Emergency SOS prin satelit, care au fost introduse anul trecut. Disponibil în prezent în 14 țări și regiuni de pe trei continente, Emergency SOS prin satelit a avut un impact semnificativ în viața utilizatorilor. Acest serviciu de siguranță inovator va veni în Spania și Elveția la sfârșitul acestei luni.

Şi bazându-se pe această infrastructură inovatoare prin satelit, toate noile iPhone 15 introduc noua funcţie Roadside Assistance via satellite (Asistența rutieră prin satelit). Fiind disponibilă inițial în SUA, atunci când un utilizator are probleme cu mașina și o reţea celulară/Wi-Fi nu este disponibilă pentru a solicita ajutor, oricum se va putea conecta la AAA, cel mai mare furnizor de asistență rutieră din țară.

O interfață intuitivă, care include un scurt chestionar pentru a capta detalii importante, va transmite informațiile prin satelit, astfel încât AAA să poată trimite mesaje direct utilizatorului și ajutor în locația sa exactă. Accesul la Asistență rutieră prin satelit va fi inclus gratuit timp de doi ani. Serviciul este acoperit în funcție de calitatea de membru AAA, dar este disponibil și separat pentru non-membri.

Cmentariile sunt închise