(video) Sergio Perez şi-a demonstrat măiestria de condus, inclusiv pe asfalt umed, asigurând echipei victoria în Singapore

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Sergio Perez şi-a demonstrat încă o dată caracterul sportiv-sălbatic pe care îl are fiind pilot de Formula 1. Acesta este unul dintre cei mai buni jucători de echipă şi face tot posibilul pentru a aduce victoria familiei sale din motorsport, iar dacă există un moment oportun îl urmărește, îl apucă şi îl ţine deosebit de strâns până la final, fără a face cuiva favoruri sau cedări.

Un astfel de moment decisiv a fost chiar la startul Marelui Premiu din Singapore, când Charles Leclerc a fost depăşit de mexican până la prima curbă şi ulterior, pe parcursul întregii curse, monegascul nu a mai putut reveni în poziţia iniţială, deşi diferenţa de timp dintre cei doi ajunsese la un moment la sub o secundă.

Încă o eroare din partea lui Leclerc şi acesta va coborî o poziţie în clasamentul general.

Menţiune: Pentru că videoclipurile din articol sunt protejate de drepturi de autor, acestea pot fi vizualizate doar pe Youtube şi nu direct de pe blog. Însă un click merită pentru a vedea cele mai tari momente ale cursei!

Pilotul mexican Sergio Perez a câştigat Marele Premiu al statului Singapore, desfăşurat duminică în nocturnă pe circuitul stradal de la Marina Bay, obţinând cu această ocazie a patra sa victorie în Campionatul Mondial de Formula 1.

Perez (31 ani) l-a devansat cu 7.5 secunde pe monegascul Charles Leclerc, plecat din pole position, în timp ce pe poziţia a treia s-a clasat celălalt pilot al scuderiei Ferrari, spaniolul Carlos Sainz, la 15.3 secunde distanţă.

Campionul mondial en titre şi actualul lider al clasamentului general, olandezul Max Verstapen, a încheiat pe poziţia a şaptea cursa din Singapoare, al cărei start a fost amânat cu aproximativ o oră din cauza ploii.

Verstappen, care are un avans de 104 puncte faţă de Leclerc în clasamentul piloţilor din Marele Circ, a ratat o primă şansă de a-şi trece în palmares al doilea titlu mondial consecutiv.

Iar spaniolul Fernando Alonso, dublu campion mondial (2005, 2006), a doborât recordul istoric de curse disputate în Formula 1, după ce a luat duminică startul în al 350-lea său Mare Premiu, chiar dacă nu a reuşit să încheie cursa din Singapore, abandonând în al 21-lea tur, din cauza unei probleme mecanice.

Următoarea etapă a Mondialului de Formula 1, va avea loc duminica viitoare (9 octombrie), pe circuitul de la Suzuka, Japonia.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/