(video) Procurorul pe caz îi confirmă numele! Şoferul care a comis accidentul de pe bd. Decebal conducea fără permis

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Șoferul a fost plasat în arest preventiv în penitenciar pentru 30 de zile. O decizie în acest sens au emis magistrații de la Judecătoria Ciocana.


Nu au dorit să ne confirme sau să infirme cei de la Poliţia Capitalei sau IGP numele celui care s-ar face vinovat de producerea accidentului de pe bd. Decebal, atunci a făcut-o lejer şi fără niciun secret procurorul care instrumentează cazul, Radu Talpă, chiar în faţa jurnaliştilor, inclusiv a colegilor de la TV8, confirmându-se astfel informaţiile oferite de sursa noastră, care într-o oarecare măsură au contribuit la reţinerea sa.

Se cer 30 de zile de arest în penitenciarul nr.13 pentru Popovici Dragomir. Potrivit acuzatorului, preliminar acesta riscă o pedeapsă sub formă de 7 ani de închisoare și privarea de dreptul de a conduce, deşi nici nu şi l-a recuperat. Acesta anterior a rămas fără permis de conducere și de atunci a condus maşini fără acte în regulă!

Procurorul Radu Talpă a mai declarat că starea sa de ebrietate, în care ar fi fost în momentul accidentului, conform unor zvonuri iniţiale, nu se mai poate demonstra procesual, în condițiile în care bărbatul a fost reținut la câteva zile după accident. Accidentul comis în stare de ebrietate prevede o pedeapsă mai aspră, dacă se confirmă starea.

Iar şeful IGP, Viorel Cernăuțeanu, a declarat ieri pentru TV8 că „persoana era identificată mai devreme, dar a fost localizată și reținută astăzi (n.r. ieri)”. De cealaltă parte, sursa noastră a comunicat că „tânărul nici nu se ascundea, se plimba prin oraş fără stres, în Chişinău fiind reţinut”, deși este originar din Briceni și s-a considerat anterior că se ascunde la baştină, prin ţară sau prin regiunea transnistreană, ori în genere a părăsit RM.

Cmentariile sunt închise