(video) 75 de modele lansate în 70 de ani. SEAT arată care au fost cele mai remarcabile

2020 se încheie și, în ciuda circumstanțelor, a fost un an de festivități pentru SEAT, compania sărbătorindu-și cea de-a 70-a aniversare. Din 9 mai 1950 până în prezent, brandul care a pus Spania pe roți și mobilitatea democratizată a suferit o transformare profundă și a demonstrat o capacitate constantă de reinventare.

În ultimii 70 de ani, producătorul auto a lansat un total de 75 de modele, incluzând diferite versiuni și generații, printre care unele importante care au marcat un punct de cotitură; începând din 1953 cu SEAT 1400, prima mașină fabricată de companie, sau cu legendarul SEAT 600, care a fost prezentat în 1957 și a devenit în curând un simbol al libertății și mobilității. 

În 1984 a sosit primul SEAT Ibiza și în 1999 SEAT Leon, care a fost un succes în vânzări de la momentul lansării. Anul 2016 a fost, de asemenea, unul remarcabil: compania a intrat pe segmentul SUV-urilor cu SEAT Ateca, care a fost apoi urmat de SEAT Arona și SEAT Tarraco.

În 2018, compania și-a revitalizat capacitatea de reinventare și a creat CUPRA, un brand independent care a fost format cu scopul de a intra pe noi piețe și de a viza clienți noi datorită designului și sportivității contemporane a produselor sale. După lansarea lui CUPRA Ateca și a noii familii CUPRA Leon, producătorul auto a prezentat CUPRA Formentor, primul model conceput și dezvoltat unic pentru marcă. Iar 2021 va marca nașterea primului model complet electric al mărcii: CUPRA el-Born.

Evoluția și modernizarea mașinilor au fost o constantă pe tot parcursul călătoriei, ceea ce a adăugat ulterior o dezvoltare tehnologică în toate aspectele mașinii: de la electrizarea gamei sale până la implementarea celor mai noi tehnologii în materie de siguranță și conectivitate.

Filmuleţul de mai sus trece în revistă 48 de modele fundamentale din istoria companiei şi este unul care aduce un omagiu trecerii timpului, evoluției, creșterii și adaptării în societatea pe care SEAT o dorește și o servește. 

De asemenea, în anul aniversării, SEAT și-a demonstrat încă o dată capacitatea de a se reinventa pentru a se adapta la un context modelat de incertitudine din cauza impactului unei pandemii globale cu efecte profunde asupra sănătății și economiei. Cu toate acestea, în ciuda tuturor greutăţilor, compania și-a menținut cu succes foaia de parcurs în ce priveşte pregătirea pentru un viitor electric. Mai jos sunt cele 20 de motive pentru care 2020 i-a lăsat să creadă pe spanioli în toate lucrurile bune care vor urma.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/