(video) Premieră: Noul CUPRA Ateca facelift

Versiunea de performanţă a modelului SEAT Ateca facelift, preparată de sub brandul CUPRA, se prezintă în variantă actualizată la doar o săptămână distanţă.

Automobilul a fost modificat vizual, la exterior, în acelaşi mod precum versiunea obişnuită. Noi sunt farurile full LED, grila de radiator şi barele de protecţie, aici toate elementele de caroserie având un design specific.

CUPRA Ateca este o maşină sport oferită cu un nivel înalt de echipamente standard, printre care se numără: scaune sport cu tetiere integrate, jante din aliaj de 19 inci cu design specific şi accente în culoarea cuprului, suspensie DCC cu amortizoare adaptive şi o servodirecţie progresivă, printre altele.

Cu o listă diversă de opțiuni, de la noua gamă de jante din aliaj, culori, opțiuni interioare, noul volan CUPRA cu buton de pornire a motorului și selectorul CUPRA al modurilor de rulare, alături de eşapamentul opţional de la Akrakovic şi mecanismele de frânare Brembo, există numeroase moduri în care clienții pot specifica maşina pentru a se potrivi cel mai bine stilului personal.

SUV-ul de înaltă performanță a crescut uşor în lungime – 4.386 mm (+10 mm față de modelul prefacelift, datorită designului noilor bare de protecție). Ampatamentul măsoară 2.630 mm, are 1.599 mm în înălțime (-2 mm) și 1.841 mm pe lățime. Ecartamentele faţă/spate constituie 1.575 şi 1.549 mm respectiv.

Sub capotă a păstrat motorul turbo 2.0 TSI, cu patru cilindri şi 16 supape, ce produce 300 CP şi 400 Nm de cuplu. Cu el în dotare, un DSG cu şapte trepte şi dublu ambreiaj, dar şi un sistem de tracţiune integrală 4Drive, toate montate standard, SUV-ul poate face 0-100 în 4.9 secunde (-0.3 s) şi rula cu maxim 247 km/h.

Noul CUPRA Ateca facelift va fi produs în Kvasiny, Republica Cehă. Doar în 2019 modelul s-a vândut în peste 10.000 de exemplare. În Europa preţul de start îi este în jur de 40.000 de euro.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/