Polestar 2 se laudă cu o capacitate de tractare record în segment

Polestar mai dezvăluie detalii interesante despre noul său fastback electric performant, botezat “2”, a cărui producţie în serie la noua uzină din Chengdu va demara în cel mai scurt timp. Ceea ce nu se cunoaştea anterior era volumul portbagajului, dar şi că modelul va putea fi dotat la solicitare cu un cârlig de remorcare!

Pentru Polestar, performanța nu înseamnă doar o acceleraţie liniară, ci și capacitatea de a se integra perfect într-un stil de viață modern. Polestar 2 a fost conceput încă de la început cu această filozofie, care include o capacitate utilă de remorcare și un acces ușor la spațiul pentru bagaje din spate.

O capacitate de remorcare de până la 1.500 kg face din Polestar 2 un lider la acest capitol în segmentul din care face parte. Cârligul retractabil electric opţional (1.100 de euro în Germania) le va oferi viitorilor proprietari o flexibilitate inegalabilă. Pentru comparație, concurentul său principal – Tesla Model 3 – la fel poate tracta o remorcă, însă greutatea nu trebuie să îi fie mai mare de 910 kilograme.

Mai aflaţi că volumul combinat al spaţiilor de depozitare a bagajelor se ridică la 440 litri: 405 litri măsoară compartimentul acoperit de hayon, iar alţi 35 de litri reprezintă nişa de sub capotă. Designul comod şi practic, printr-un hayon cu deschidere largă similară maşinilor în caroserii liftback, asigură accesul deosebit de ușor în zona de încărcare din spate.

Opţional, clienţii vor mai putea opta pentru un set de accesorii sub forma unor bare transversale instalate pe acoperiş, care pot suporta alte 75 de kg de bagaje.

Încă un anunţ făcut de Polestar ar fi că rezervările de Polestar 2, plasate pe piețele de lansare inițiale, înainte de 31 decembrie 2019, se vor transforma în comenzi cu statut prioritar şi astfel livrarea maşinilor va avea loc garantat pe parcursul lui 2020.

Vezi şi: 

GENEVA 2019: Noul Polestar 2 – Reportaj Video AutoBlog.MD

(video) Polestar anunţă preţul versiunii speciale de start a primului său electromobil

https://autoblog.md/foto-primul-electromobil-polestar-va-avea-si-un-pachet-de-performanta-iata-ce-include-si-cat-costa/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/