(video) Polestar anunţă preţul versiunii speciale de start a primului său electromobil

Compania Polestar, parte a Volvo Car Group, anunţă preţurile confirmate ale primului său electromobil – noul Polestar 2 – pentru toate pieţele europene în care se va lansa iniţial. Startul producţiei (iată unde va avea loc) va fi dat în primele săptămâni ale lui 2020, iar livrările vor demara din iunie.

Polestar 2 va fi oferit din start într-o ediţie specială de lansare, una care va fi valabilă pentru achiziţie doar în primul an de producţie. O astfel de maşină va avea incluse mai multe opţiuni care au fost aranjate sub forma a două pachete: Pilot¹ şi Plus². În schimbul banilor se vor mai oferi servicii de întreţinere şi deservire pentru primii trei ani de proprietate, cu preluarea şi livrarea automobilului de către reprezentantul dealerului oficial.

Noul Polestar 2 este un electromobil cu câte un motor electric pe fiecare punte, care produc în total 408 CP şi 660 Nm de cuplu. Autonomia de deplasare cu energia stocată într-o baterie de 78 kWh este declarată ca fiind de până la 500 de km în ciclu WLTP. Un sistem de tracţiune integrală, format datorită celor două agregate electrice, este oferit deja standard.

Maşina mai are o suită de sisteme de asistenţă a conducătorului auto, inclusiv un extrem de avansat Pilot Assist, prin care se poate deplasa şi autonom în unele condiţii. Un acoperiș panoramic menține cabina luminoasă și aerisită, în timp ce farurile Pixel LED oferă o iluminare maximă în orice moment.

Sistemul multimedia al modelului este realizat pe baza Android Automotive OS, marcând o premieră pe o maşină de serie. Această soluție oferă cea mai bună experiență digitală în automobil prin Google Assistant, Google Maps şi chiar Google Play Store. Polestar 2 va putea recunoaşte drept cheie şi telefonul mobil, în timp ce un sofisticat sistem audio Harmon Kardon este, de asemenea, inclus în echipare.

Tot ce trebuie să ştii despre model: (video) Premieră: Noul Polestar 2 – rivalul lui Tesla Model 3 care nu are cheie şi porneşte prin aşezarea pe scaun

Preţurile de start pentru maşina în ediţia specială de lansare, ce includ TVA-ul calculat în acest moment şi serviciile de întreţinere şi deservire pentru primii trei ani de proprietate, însă fără subvenţiile care pot fi acordate de unele ţări la procurarea unui electromobil:

  • Norvegia – 469.000 de coroane norvegiene (46.937 de euro)
  • Suedia – 659.000 de coroane suedeze (60.991 de euro)
  • Marea Britanie – 49.900 de lire sterline (55.984 de euro)
  • Germania – 58.800 de euro
  • Olanda – 59.800 de euro
  • Belgia – 59.800 de euro

Rezervările sunt acum posibile online pe Polestar.com, unde potențialii cumpărători își pot rezerva locul în coadă cu un depozit complet rambursabil (1.000 de euro, 1.000 de lire sterline sau 10.000 de coroane norvegiene/suedeze). Preţurile orientative pentru piaţa din SUA şi China constituie 63.000 de dolari (57.685 de euro) şi 460.000 de yuani (58.923 de euro).

Fiind o companie cu un model de retail digital, toate produsele sale vor putea fi achiziționate doar online sau direct de la Polestar (cu excepţia Americii de Nord). Totuşi, brandul va deschide câteva Polestar Spaces unde specialiștii vor putea asista clienții cu informații despre produse și vor putea organiza test drive-uri. Primele astfel de centre vor fi deschise până la sfârşit de 2019, iar până la sfârşit de 2020, la nivel global, vor exista în total 50.

Primul nostru contact: GENEVA 2019: Noul Polestar 2 – Reportaj Video AutoBlog.MD

Iată ce va include pachetele Pilot şi Plus:

¹Pilot Package: Pilot Assist; Cruise control adaptiv; Sistem de monitorizare a unghiurilor moarte cu asistenţă la schimbarea direcţiei; Cross Traffic Alert cu suport prin frânare automată; Atenționare și atenuare a unei coliziuni spate; Sistem de evitare a coliziunii și de atenuare prin frânare și schimb de direcție; Asistent de corectare a direcţiei în cazul detectării ieşirii de pe un drum în off-road; Sistem de avertizare în privinţa unei potenţiale coliziuni frontale; Asistent de menţinere în bandă; Asistent de recunoaştere a indicatoarelor rutiere; Limitator de viteză; Sistem de monitorizare a atenţiei şoferului cu alertă vizuală/sonoră; Sistem de frânare a maşinii după impact; Sistem de camere la 360 de grade cu senzori de parcare; Sistem HomeLink™ de deschidere a porţii/uşii garajului prin apăsarea unui buton integrat în oglinda retrovizoare interioară.

²Plus Package: Trapă panoramică fixă ​​+ simbol Polestar aprins (luminos) pe/în acoperiș; Faruri Pixel LED cu secvență de bun venit; Proiectoare LED anti ceaţă cu funcţie de întoarcere paralelă cu volanul în curbe; Spălătoare cu înaltă presiune pentru faruri; Ştergătoare de parbriz cu lame încălzite; Scaune spate şi volan încălzit (cele faţă vin astfel standard); Scaune faţă cu spătare reglabile electric şi perne de şezut cu extensii reglabile mecanic; Plase de depozitare a lucrurilor pe spatele scaunelor faţă; Sistem inteligent de iluminare interioară; Sistem audio premium Harman Kardon; Port USB suplimentar pentru pasagerii din spate; Sistem de încărcare prin inducţie electromagnetică a telefoanelor mobile; Podea în portbagaj de tip “capac în capac” cu un suport pentru pungi.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/