(video) Un nou dezastru! Ploaia torențială din această seară a făcut potop pe unele străzi din Chişinău

2

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Unii locuitori ai municipiului Chişinău, inclusiv şoferi, şi-au format deja o tradiţie, am spune una ciudată, de a filma anume atunci când plouă şi cum se întâmplă asta, publicând imaginile online. În speranţa că se va opri curând sau că vor putea înainta mai uşor prin şuvoaie? Nu ştim motivul real. Dar precipitațiile din seara zilei de astăzi s-au dovedit a fi mai puternice decât de obicei şi, de asemenea, atrăgătoare în obiective…

Deşi este un fenomen normal, natural, reieşind din capriciile neașteptate ale vremii şi cum se schimbă clima la nivel global în ultimii ani, din nou, astfel de imagini ne oferă ocazia să vedem de fiecare dată cum face faţă sistemul de canalizare pluvială din oraş. Şi deocamdată încă nu există cuvinte de laudă. Străzile inundate la maximum ne spun că ceva nu este ok!

Iată doar câteva din multe situaţii:

Sensul giratoriu Visterniceni:

VIDEO: news.ungheni.org
VIDEO: news.ungheni.org

Parcare subterană „Complexul Oasis”:

VIDEO: news.ungheni.org

Blocul aflat în construcții din bd. Renașterii (stație Circ):

VIDEO: news.ungheni.org

Complexul Circului (strada Carierei 5):

VIDEO: news.ungheni.org
VIDEO: news.ungheni.org

ℹ️Din cauza condițiilor meteorologice actuale, este afectată circulația troleibuzelor. Astfel, ca urmare a ploilor…

Posted by Regia Transport Electric Chișinău on Tuesday, 9 August 2022
FOTO: RTEC
FOTO: facebook.com/Oleg Escrimer

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

2 Comentarii
  1. […] Precipitațiile de ieri seara au afectat puternic regiunea de centru-sud a ţării, dar şi capitala. A fost înregistrată o ploaie torenţială cu vânt puternic, pe alocuri şi cu grindină. În mod tradițional, unele străzi ale oraşului s-au umplut rapid cu apă, mai ales cele din sectoarele Rîşcani şi Ciocana. […]

  2. Natalia spune

    Toată mizeria și dezastrul de pe străzile Chișinăului în timpul ploilor e din cauza persoanelor responsabile preparația străzilor! Mai țin minte timpurile când pe drumuri erau scurgeri speciale pe ambele părți pentru apă de ploaie! Le-au reparat și le-au astupat! E mai ușor…… Ca de obicei, ploaia e de vina….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata