(video) Tinerii care s-au întrecut în parcul Valea Trandafirilor îşi regretă faptele. Cum ar putea fi pedepsiți sau cât îi va costa cursa

Acum câteva ore, tinerii care au organizat o întrecere în parcul Valea Trandafirilor, în noaptea zilei de 22 spre 23 ianuarie, au fost identificaţi şi escortați la Inspectoratul de Poliţie Botanica pentru a da explicaţii.

Aceştia (trei la număr, în vârstă de 21, 20 şi 16 ani, originari din Chişinău) s-au prezentat şi cu automobilele în care s-au aventurat şi ce să vedeţi – numerele lor de înmatriculare corespund exact cu cele care ne-au fost comunicate de un cititor anonim.

Iată cum şi-a explicat acţiunile unul dintre protagoniştii situaţiei:

În urma cercetărilor efectuate, iată cum s-a decis să fie sancționați în baza limitelor prevederilor legale actuale:

  • Tânărul de 21 de ani a fost sancționat pentru încălcarea prevederilor Regulamentului circulației rutiere, săvârșită prin manifestarea de comportament agresiv, procesul-verbal fiind expediat în Instanța de Judecată cu propunerea de a fi aplicată sancțiunea de 1.500-2.000 de lei și 5 puncte de penalizare, cu privarea dreptului de a conduce vehicule pe o perioada de la 6-12 luni.
  • Cel de 20 de ani a luat în chirie un automobil de marcă BMW și l-a predat prietenului său minor. Pentru că a predat conducerea mașinii unei persoane care nu deține permis de conducere a fost sancționat cu 4.500 de lei.
  • Pe numele minorului a fost întocmit proces-verbal pentru conducerea unui automobil fără permis de conducere, fiindu-i aplicată amenda de 3.000 de lei, dar și pentru încălcarea RCR, săvârșite prin manifestare de comportament agresiv, fiind expediat procesul–verbal în Instanța de Judecată cu recomandarea agentului constatator de a fi aplicată o amendă în mărime de 2.000 de lei.

Achitarea în 72 de ore îi va costa pe toţi doar…

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/