Exclusiv: Detalii despre cine ar fi “street racerii” filmaţi în parcul Valea Trandafirilor

În mod evident şi comunitatea online a fost indignată de recenta situaţie în care doi conducători auto s-au identificat ca fiind “street raceri”, mai în glumă mai în serios încercându-şi puterile pe o alee din parcul Valea Tradafirilor. Imaginile au devenit în scurt timp virale pentru că nimeni nu a mai auzit şi văzut despre o aşa bătaie de joc în raport cu un bun public. De lege nu mai spunem nimic.

În vederea depistării mai operative şi a sancţionării şoferilor din imagini, la adresa redacţiei noastre au fost expediate câteva detalii interesante despre protagoniștii pseudo competiţiei, care s-ar fi aflat după parbrize. Conform persoanei care a dorit să rămână în anonimat, în întrecerea organizată ilegal au participat două automobile marca BMW.

Unul dintre ele este un sedan Seria 5 cu numerele de înmatriculare XAM 1, iar al doilea este un sedan Seria 7 cu numerele de înmatriculare AAF 252. Mai interesant însă este că ultimul, din nou potrivit sursei noastre, ar fi fost închiriat de un adolescent în vârstă de doar 16 ani pe nume Roman Scobeala. Respectiv, se poate afirma că acest minor nici nu are dreptul legal de a urca la volan.

“Sper să fie de folos aceste informații, iar făptașii să fie pedepsiți”, a concluzionat cititorul nostru.

Poţi vedea cursa în reluare aici:

https://autoblog.md/video-indiferenta-la-un-nou-nivel-in-moldova-piste-pentru-street-racing-au-devenit-deja-parcurile-publice/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/