(video) Accident de autostradă groaznic în România. Un Porsche Panamera a fost făcut zob

O persoană a murit și două au fost grav rănite într-un accident produs duminică în jurul orei 18:45 pe Autostrada Soarelui din România. Maşina, un Porsche Panamera de ultimă generaţie, a intrat brutal în separatoarele de sens ale drumului.

Potrivit datelor poliţiei, autoturismul a lovit glisiera mediană pe autostrada A2, la kilometrul 36, în zona localității Fundulea, județul Călărași, pe sensul dinspre București spre Constanța.

În urma impactului, șoferul Porsche-ului alb, un tânăr de 35 de ani, a murit pe loc. Cei trei pasageri, două tinere de 27 și 35 de ani și un bărbat de 25 de ani, s-au ales cu traumatisme de diferite severităţi, deşi una dintre femei în mod miraculos s-a putut auto evacua și nu a necesitat îngrijiri.

Conform martorilor, unul dintre cei trei pasageri a fost descarcerat și preluat în stare gravă. Mai multe ambulanțe au intervenit în zonă, în timp ce traficul a fost temporar afectat.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/