(video) Un Ferrari F12berlinetta din Ucraina a fost refugiat la Chişinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Odată cu începutul conflictului din regiune, mai mulţi ucraineni nu şi-au evacuat din patrie doar persoanele dragi, ci şi proprietățile posibile. Mai multe automobile sport scumpe au intrat pe teritoriul Republicii Moldova pentru a fi adăpostite de eventuale atacuri cu rachete, iar printre acestea se numără şi un destul de rar Ferrari F12berlinetta, înregistrat în regiunea Kirovograd din centrul țării vecine.

Cu această ocazie, posesorul a decis să-l treacă şi printr-un proces de detailing într-un atelier specializat din Chişinău.

Amintim că modelul are un motor V12 natural aspirat de 6.3 litri, care produce 740 de CP şi 690 Nm de cuplu. Cu această putere poate realiza 0-100 km/h în 3.1 secunde, în drum spre o viteză maximă de 340 km/h.

@mihai6.85589

Enjoy

♬ Cult classic – Tobi✞

În toamna lui 2021 un alt F12berlinetta ne-a vizitat capitala:

Vezi şi:

Vezi neapărat un review exclusiv pe care am reuşit să-l facem cu urmaşul lui F12berlinetta – primul 812 Superfast înmatriculat în Moldova:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/