FRANKFURT 2019: Cel mai puternic Lamborghini al momentului – Reportaj Video AutoBlog.MD

Automobili Lamborghini a decis să-l onoreze pe regretatul Ferdinand Piëch cu un anunţ făcut chiar la Salonul Auto de la Frankfurt. Cel mai rapid Lamborghini făcut vreodată va fi întitulat complet Sián FKP 37, în cinstea lui Ferdinand Karl Piëch care s-a născut în anul 1937 şi a jucat un rol semnificativ în achiziționarea Lamborghini Automobili în 1998 de către Audi AG, aceasta deținută de Volkswagen Group, concern a cărui preşedinte al Consiliului de Administraţie a fost între anii 1993-2002.

Revenind la protagonistul standului, aflaţi că acesta este real cel mai rapid şi cel mai puternic Lamborghini de serie făcut până în prezent. Va exista în doar 63 de exemplare şi toate vor fi puse în mişcare de un sistem hibrid de propulsie care are un V12 natural aspirat la bază. În total produce 819 CP pentru a putea rula cu peste 350 de km/h!

Preţul de start nu a fost făcut public, însă există deja companii intermediare care l-au cumpărat şi îl vor propune clienţilor pentru o sumă mai mare. De exemplu, Knight International propune ocuparea unui slot (loc) în coadă pentru un avans de 600.000 de euro cu posibilitatea de a personaliza automobilul.

Te invităm să vezi mai multe detalii despre automobil:

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA FRANKFURT

GALERIE FOTO (sursă: Lamborghini)

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/