Imaginea zilei: Farurile noului Audi Q6 e-tron se aprind sau sting de pe ușă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dacă ați făcut cunoștință cu noul Audi Q6 e-tron prin intermediul articolului nostru, poate ați observat ce design interior nou introduce mașina. SUV-ul electric de ultimă generație a primit un așa-zis Digital Stage. Cu alte cuvinte, o planșă de bord dominată doar de monitoare. Și de pe care lipsește la propriu orice buton fizic!

De aici ar apare și întrebarea: Există în altă parte vreun set de comenzi sau cum se pot stinge/aprinde aceleași faruri? Un răspuns există și este la vedere.

Pe partea interioară a portierei șoferului, în zona comenzilor de control electric a geamurilor, s-a instalat un panou de control negru lucios. El adună la un loc aproximativ 20 de butoane.

Apăsarea pe acest panou îți dă simțul apăsării unui singur buton mare cât toată suprafața panoului, însă mașina știe unde anume apasă degetul și ce acțiune să urmeze în consecință. Panouri similare se mai găsesc pe volan și lângă levierul cutiei de viteze.

Vedem deci grupate următoarele comenzi: blocare/deblocare portiere, lumini anticeață față/spate, lumini de întâlnire, modificare poziție oglinzi, setări memorie scaune. Ultimele două inferioare ar fi sistemul de protecție/asistență la deschiderea ușilor.

Vezi mai multe despre designul interior al noului Audi Q6 e-tron:

Cmentariile sunt închise