(video) O femeie din Soci a filmat plângând cum şi-a pierdut UAZ-ul în Marea Neagră. Reacţia producătorului

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Uzina de automobile din Ulianovsk a înmânat un nou UAZ Profi Victoriei, unei localnice din Soci, care l-a sfârşitul lunii iunie şi-a pierdut în Marea Neagră propria maşină, aceasta fiind luată şi dusă de ape în urma unei inundații.

Femeia a înregistrat atunci video cum îi dispare automobilul, iar imaginile au devenit virale şi au fost văzute şi de cei de la UAZ. Conducerea a decis să o găsească, ulterior i-a promis că o va ajuta, iar marţi, 12 iulie, i-a dat cheile de la o maşină nouă.

Deşi în ape s-a pierdut un SUV Patriot (model mai scump), cei de la UAZ au decis să-i ofere un Profi cu o cabină dublă cu cinci locuri și o benă acoperită cu o copertină. Exemplarul mai dispune de un pachet Comfort instalat suplimentar, care include, de exemplu, un parbriz încălzit, aer condiționat, scaune față confortabile și cruise control.

Modelul UAZ Profi este echipat cu un motor ZMZ Pro de 2.7 litri cu 150 CP, în combinație cu o cutie de viteze mecanică în cinci trepte, o cutie de transfer și tracțiune integrală part-time (conectabilă). Prețul de bază actual al modelului este de 1.637.000 de ruble, iar pachetul Comfort costă încă 78.500 de ruble (aproape 29.000 de euro în total).

Pe lângă mașina în sine, Victoria a mai primit o poliță de asigurare și un set de anvelope de iarnă. Dar există un dar… cei de la UAZ au precizat că nu i l-au dăruit definitiv, ci i l-au dat pentru utilizare pe termen nelimitat!

Aparent, proprietarul oficial al SUV-ului este încă fabrica şi se presupune că Victoria va deveni un proprietar cu drepturi depline mai târziu, după ce probabil va trebui să îndeplinească nişte condiţii sau să achite o parte din sumă, ori cine ştie…

Cmentariile sunt închise