(foto) Maşină exclusivă în showroom-ul Mazda de la Chişinău! Doar una va exista în Moldova

Răsfoind în această dimineaţă feed-ul de pe Facebook am descoperit câteva fotografii cu maşina în cauză pe pagina Mazda Moldova, iar acest CX-5 nu mi-a atras atenţia aşa pur şi simplu, ci pentru că am recunoscut instant ce model special este.

Aflaţi dar că, chiar în aceste momente, în showroom-ul Mazda se află o exclusivitate pe care un număr mic de oameni au reuşit să pună mâna în ultimul an. Este vorba despre un CX-5 “100th Anniversary” dintr-o ediţie limitată jubiliară.

Am fost informat că o astfel de maşină nu se mai poate comanda şi respectiv va exista doar una singură în ţara noastră!

Ce reprezintă o Mazda CX-5 “100th Anniversary”? Este un SUV care include toate dotările, inclusiv cele opţionale, alături de alte câteva elemente şi inscripţii care să-l facă recunoscut instant.

La nivelul întregii game Mazda, clienții şi-au putut alege modelul aniversar într-o combinaţie de alb şi roșu burgund, plus multe detalii unice, precum aceleași capace centrale ale jantelor unice care prezintă sigla aniversară de 100 de ani.

Ediția specială mai include: covorașe cu sigla de 100 de ani şi mochetă roșu burgund pentru podea; tetiere cu sigla 100 de ani în relief; cheie cu sigla aniversară prezentată într-o casetă de ediție specială; capace centrale de jante cu sigla de 100 de ani de care spuneam; embleme aniversare pe aripile frontale; culoare exterioară Snowflake White Pearl Mica.

Automobilul costă 39.300 de euro şi vine cu motor pe benzină de 2.5 litri (194 CP), cutie automată şi tracţiune integrală. Drept bonus, pentru clientul norocos se mai oferă un model Mazda R360 Coupe la scară mică, un album special cu fotografii şi informaţii din istoria companiei, dar şi un breloc în culoarea pielii de la interior.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/