(video) 100 de ani Mazda: Compania anunţă o ediţie specială pentru toate modelele din gamă

0

Pentru a marca a 100-a aniversare a companiei, Mazda a lansat o ediție specială, disponibilă pe întreaga gamă, care sărbătorește unicitatea primei sale mașini dedicate transportului de pasageri- R360 Coupe.

Multe dintre caracteristicile lui R360 Coupe, cum ar fi tehnologia de vârf, atenția asupra detaliilor de proiectare și o experiență excelentă la volan, încă se regăsesc la fiecare model Mazda de astăzi, încântând fanii din întreaga lume.

Edițiile aniversare vor fi realizate în două nuanțe combinate, alb și roșu burgund, care au făcut ca R360 Coupe să fie un adevărat succes atunci când a fost lansat, în 1960, și vor avea câteva elemente unice, specifice aniversării de 100 de ani.

https://www.youtube.com/watch?v=_Tjnz12X828

R360 Coupe a fost primul autoturism Mazda și a avut un succes imediat datorită stilului său unic, futurist, manevrabilității excelente și prețurilor competitive, oferindu-le multor persoane prima lor experiență în ceea ce privește libertatea de a deține o mașină.

Modelul avea un motor cu patru cicluri, fără precedent în mașinile de clasă mini de pasageri ale vremii, transmisie automată și accent pe reducerea greutății pentru a spori plăcerea șoferului, o caracteristică a tuturor mașinilor Mazda de astăzi.

https://autoblog.md/video-100-de-ani-mazda-r360-coupe-primul-sau-autoturism-care-a-cucerit-inimile-japonezilor/

La nivelul întregii game Mazda, clienții vor putea să își aleagă modelele aniversare în roșu burgund și alb, plus multe detalii unice, inclusiv capacele centrale ale jantelor unice care prezintă sigla aniversară de 100 de ani.

Edițiile speciale vor include şi:

  • Covorașe cu sigla de 100 de ani
  • Tetiere cu sigla 100 de ani în relief
  • Mochetă roșu burgund pentru podea
  • Cheie cu sigla aniversară prezentată într-o casetă de ediție specială
  • Capace centrale de jante cu sigla de 100 de ani
  • Emblemă aniversară pe bara de protecție față
  • Culoare exterioară Snow Flake White Pearl Mica

Modelele ediției speciale au fost lansate deja în Japonia și vor fi disponibile pentru comanda clienților în toată Europa începând cu toamna anului 2020.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

GALERIE FOTO:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata