(video) E strigător la cer! Doi şoferi, filmaţi cum ignoră culoarea roşie a unui semafor de pe str. Vasile Lupu

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nu este pentru prima dată când au loc situații similare în locaţia dată! Doi conducători auto din Chişinău, care ar trăi într-o altă realitate şi cărora nu le pasă de numărul mare de accidente cu implicarea pietonilor din ultima perioadă de timp, se numără printre cei care au parcurs recent intersecția străzilor Vasile Lupu şi Ştefan Neaga la culoarea roşie a semaforului.

Imaginile arată cum, pe lângă un pieton care nu a trecut complet strada, rulează fără să reducă deloc din viteză o Skoda de culoare neagră, aceasta fiind urmată de o Toyota de culoare albă.

Din păcate numerele de înmatriculare le sunt indescifrabile, însă poliţia oricum îşi poate face treaba dacă sunt active camerele de supraveghere ale traficului din intersecția care urmează şi va lua în considerare timpul înregistrării încălcărilor.

VIDEO: facebook.com/Deus Vult

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata