Adio locuri de parcare pe strada Columna, chiar în inima capitalei. Anunţul primarului general

Dispar câteva locuri de parcare comode din centrul capitalei! Un anunţ în acest sens a fost făcut de primarul general al municipiul Chişinău într-o postare pe Facebook.

Motivul: lansarea unei noi rute de troleibuz în această săptămână, una care va circula inclusiv pe strada Columna!

Pentru a evita ambuteiajele, pe strada Columna, în perimetrul străzilor Mitropolit Bănulescu-Bodoni şi A. Puşkin, parcarea în zonă va fi interzisă, prioritate având transportul public! Se examinează posibilitatea de a face şi o bandă dedicată pentru ruta de troleibuz care va circula pe acest traseu!

Tot de săptămâna aceasta, dacă va permite timpul de afară, vor demara lucrările de aplicare a marcajului rutier pentru benzile dedicate transportului public pe bd. Gr. Vieru, str. Mitropolit Bănulescu-Bodoni, str. A. Mateevici între Bodoni şi Puşkin şi pe str. A. Puşkin până la strada Albișoara.

Chiar astăzi încep lucrările de montare a indicatoarelor rutiere pe aceste artere, pentru a fluidiza traficul rutier şi a crea condiţii pentru transportul public.

În paralel, continuă lucrările de reparaţie şi plombare a drumurilor din capitală. Se lucrează în toate sectoarele concomitent.

https://www.facebook.com/i.ceban.public/posts/866272720643271?cft[0]=AZWmtxtYMCGXZfPendkmUjsyO_1OVIc9KUQ6s-rnKzXWPRyiszYjKUMLJH2hFfDi_4UHEcXWrUH8FfwQLkgN6t0cXIusSLefUsnLPHMFXYLMqRELywRO9i9Nm71im4LjMYs&tn=%2CO%2CP-R

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/