(video) Dat în căutare naţională, şoferul care a fugit după accidentul de pe bd. Decebal încă nu a fost găsit. O victimă e în stare critică

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Șoferul care s-ar face vinovat de producerea accidentului grav din noaptea zilei de luni de pe bulevardul Decebal, care a fugit de la faţa locului, încă nu a fost găsit. Informaţia a fost confirmată de Poliţia Capitalei, cea care documentează cazul.

La moment, încă se mai întreprind măsurile speciale aplicate în astfel de situaţii, pentru a se stabili locul aflării acestuia, cu ulterioara reținere. Nu de alta, dar s-a deschis un dosar penal pe marginea accidentului.

Un apropo pentru cunoştinţe generale: în cazul producerii unor accidente de circulaţie în urma cărora dau bir cu fugiții conducători auto, indiferent de locaţia accidentului, aceste persoane sunt date într-o căutare națională, nu doar în una regională, raională sau locală/zonală/urbană.


În contextul subiectului accidentului, în această după amiază s-a anunţat o strângere de fonduri pentru a ajuta o victimă a accidentului. Este vorba despre şoferiţa din VW care îşi marcase chiar luni ziua de naştere, mamă a doi copii, despre care se spune că se află încă la reanimare în stare critică.

Dragi prieteni, pe 24.07.2023, str. Decebal, Doinita Prodan a fost parte a unui accident teribil si se afla in stare…

Publicată de Doinitsa Prodan pe Vineri, 28 iulie 2023

Cmentariile sunt închise