(video) În Chişinău a apărut un parc unde cel puţin câinii pot învăța cum să traverseze o stradă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nu, nu e glumă! În Chişinău a apărut un parc unde cel puţin câinii pot învăța cum să traverseze o stradă. Pe astfel de timp urât afară doar patrupezii şi alte mici vietăţi nu vor avea o problemă să meargă prin noroi. Copiii mici, dar şi maturii, vor aştepta mai degrabă un timp frumos, când va fi uscat.

Despre această atracție din sectorul Rîşcani a realizat un reportaj, deşi într-un mod ironic, caricaturistul Alex Buretz, care în personajul de Primar al tuturor primarilor, obișnuiește să ia la rost persoanele cu funcţii de răspundere în stat şi ale lor fail-uri sau decizii neinspirate prin care real se cheltuie bani în vânt, încercând prin critici să-i facă mai responsabili.

În realitate, aceste treceri pentru pietoni, cu marcaje şi indicatoare, au fost amenajate în unele intersecții de alei pentru ca cei mici să poată face cunoștință cu o trecere pietonală şi să înveţe de la o vârstă fragedă cum să traverseze o stradă, sub îndrumarea tutorilor.

Totodată, părinţii care cunosc RCR le pot explica ce înseamnă şi o serie de alte câteva indicatoare rutiere de bază. Mai există informaţii că poliţiştii vor folosi poligonul pentru a desfășura lecţii tematice pentru copii.

Parcul în cauză se află la intersecţia străzilor Dumitru Rîşcanu cu Andrei Saharov (zona Autodromului).

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/