(foto) Doar trei pe planetă! Noul Zenvo TSR-GT poate rula cu 424 km/h

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Zenvo Automotive a dezvăluit câteva imagini și specificațiile tehnice ale modelului special TSR-GT. Va exista în doar trei exemplare, toate fiind deja alocate și vândute colecționarilor. Creat pentru a atinge o viteză maximă mai mare și pentru a genera o stabilitate aerodinamică mai proporțională decât oricând, TSR-GT are un nou design în stil touring și un Power Pack.

Desenat și proiectat pentru a atinge o viteză maximă mai mare datorită rezistenței sale aerodinamice reduse, TSR-GT prezintă o re-stilizare subtilă a caroseriei unui TSR-S, alături de un nou upgrade de putere. Motorul, care beneficiază de un TS Power Pack dezvoltat intern, produce acum practic 1.380 CP în loc de 1.194 CP. În combinație cu o treaptă finală de transmisie mai lungă, viteza maximă a fost mărită până la 424 km/h (a lui TSR-S e limitată la 325 km/h). Cu surplusul de putere poate realiza 0-100 km/h în vreo 2.5 secunde.

Concentrându-se pe forța aerodinamică și stabilitatea la viteză mare cu noul său spoiler posterior alungit, echipa de design a mai creat, de asemenea, un nou tip de aerodisc pentru jante, pentru a reduce rezistența mai mult și pentru a ajuta la atingerea vitezei maxime. Toate soluţiile de reducere a rezistenței aerodinamice sunt realizate din fibră de carbon pre-impregnată de artizanii Zenvo din Danemarca.

Noul upgrade TS Power Pack se aplică unui original V8 twin-supercharged. Echipa internă de construcție și dezvoltare a unității de propulsie a îmbunătățit eficiența volumetrică a motorului printr-un plenum de admisie și o galerie de evacuare modernizată. Pachetul de alimentare încorporează un senzor de combustibil flexibil, ceea ce înseamnă că poate funcționa cu combustibil E85 mai durabil, cu un conținut ridicat de etanol, pe lângă alți combustibili mai ușor disponibili, asigurând astfel longevitatea lui TSR-GT în lumea modernă.

Între timp interiorul, deşi nu ni se arată, a cunoscut schimbări semnificative în comparație cu cabina unui TSR-S. Înlocuind fibra de carbon goală, implementare axată pe sportivitate, s-a organizat cu atenție utilizarea aplicațiilor din mai multe tipuri de piele. Înlocuind Alcantara cu piele pe planșa de bord, pe scaune și pe volan, noul TSR-GT va avea și covorașe din velur cu margini din piele şi proprietăți de reducere a zgomotului, deasupra podelei din fibră de carbon.

Modelul TSR-GT este şi ultimul construit pe platforma TS, lansată în 2016. Pe baza acesteia s-au creat modelele TSR, TS1 GT, TSR şi TSR-S pentru curse. Zenvo va realiza manual și va produce limitatul TSR-GT în fabrica sa daneză și va continua să producă o serie limitată de TSR-S pentru un public global.

Anunțul lui TSR-GT urmează planurile de expansiune ale Zenvo, inclusiv lansarea planificată a unui hypercar hibrid complet nou, făcut de la zero, în trimestrul III din 2023.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/