(foto) Două accidente grave în nordul ţării. Un şofer s-a răsturnat cu maşina-i sport, iar altul de 19 ani a decedat pe loc

Două accident grave s-au produs în raioanele Donduşeni şi Soroca, primul către miezul nopţii, iar al doilea în această dimineaţă. Din păcate, un şofer implicat într-un incident a decedat la ai săi doar 19 ani.


Contactată de AutoBlog.MD Svetlana Colesnic-Talpă, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Donduşeni şi a celui din Soroca, ne-a putut spune următoarele. În jurul orei 23:00, o femeie a informat poliţia că în apropierea trecerii de un pasaj feroviar, din preajma satului Rediul-Mare din raionul Dondușeni, a derapat şi s-a răsturnat un automobil de model Porsche Panamera Turbo.

Ajunşi la faţa locului, echipa de investigaţii a constatat că în accident a fost implicat un tânăr în vârstă de 26 de ani, originar din mun. Chişinău. Conducând automobilul pe traseul R-8 Edineț-Otaci, km 16+700 m, într-o curbă a pierdut controlul volanului şi drept urmare s-a răsturnat.

Şoferul a fost transportat cu diferite traumatisme şi internat la Spitalul Raional din Edineț.

Iar în această dimineaţă, în jurul orei 6:50, în Serviciul de Gardă al Secţiei Coordonare Operațională a IP Soroca a parvenit comunicarea telefonică de la o persoană de gen masculin în vârstă de 33 de ani precum că pe str. Ocolirii din oraşul Soroca o Toyota Corolla a derapat de pe traseu.

Deplasându-se la faţa locului Grupa de Reacționare Operativă și Grupa de Urmărire Penală, în comun cu conducerea IP Soroca, au stabilit că aproximativ la ora 6:00 dimineaţa un tânăr de 19 ani nu s-a isprăvit cu conducerea, a derapat de pe traseu şi a intrat dur într-un obstacol din beton armat de pe acostament.

În urma accidentului rutier conducătorul automobilului a decedat la fața locului. Cazul dat a fost înregistrat la IP Soroca. Alte circumstanțe se stabilesc.

Cmentariile sunt închise