(foto) Drumarii dau asigurări că se circulă fără impedimente, deşi ninge puternic în zone din centrul şi sudul ţării

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Cele mai noi informaţii cu privire la starea drumurilor ne spun că pe parcursul nopții de 27 decembrie, lucrările de întreținere pe timp de iarnă au continuat în regiunile unde au fost necesare intervenții ale unităților teritoriale SA „Drumuri”.

În zonele Nord, Centru și Sud s-au efectuat lucrări de patrulare, deszăpezire și combatere a lunecușului. În procesul tehnologic, în perioada menționată, au fost antrenate: 157 de utilaje speciale, 2.215 tone de material antiderapant și 237 de muncitori rutieri.

În prezent, accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată în condiții de iarnă pe toată rețeaua de drumuri naționale. În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele de telefon: +373 22-55-30; +373 74-89-61; +37360 477 117.

Prognozele meteo făcute la mijlocul lunii s-au adeverit. Republica Moldova este sub zăpadă de sărbători. La ora actuală se înregistrează ninsori puternice în câteva raioane din centrul şi sudul ţării. Temperaturile nu au ajuns încă sub -10 grade Celsius.

Starea drumurilor, văzută prin camerele ASD:

Situaţia în Chişinău, pe scurt:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata