(foto) Duminică “liniștită” într-un capăt al Moldovei. Apariția neașteptată într-o gospodărie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Polițiștii din raionul Briceni au intervenit ieri la ora amiezii pentru documentarea unui accident produs în localitatea Drepcăuți, cea de lângă frontiera cu Ucraina şi România. Un BMW s-a oprit în curtea unei gospodării după ce i s-a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă.

În rezultatul impactului, conducătorul automobilului în vârstă de 32 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Raional Briceni. Testat fiind alcoolscopic, s-a stabilit că era sub influenţa băuturilor alcoolice. La bord mai avea un pasager de 24 de ani.

Alte circumstanțe ale producerii accidentului rutier se stabilesc, ne-a comunicat ofiţerul de presă al IP Briceni, Talpă Svetlana.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/