(video) Supercar adevărat! Noul BMW M8 Competition Coupe poate face 0-100 mai repede decât se declară în acte

Pilotul BMW Pro Martin Tomczyk a fost capabil să accelereze noul BMW M8 Competition Coupe de pe loc şi până la 100 de km/h în doar 2.88 secunde! Asta în timp ce informaţiile oficiale declarate de BMW în acte ne arată o cifră de 3.2 secunde!

Sprint-urile au fost organizate în timpul sesiunii internaţionale de test drive-uri cu noile modele M8 Coupe şi Cabriolet, din Faro, Portugalia. Pe lângă startul de pe loc şi până la prima sută s-a măsurat şi timpul necesar pentru a atinge 200 de km/h – 9.93 secunde. În ambele cazuri s-a făcut uz de sistemul Launch Control.

Amintim că toate aceste caracteristici dinamice impresionante sunt posibile datorită combinației unui frumos corp sculptat aerodinamic cu un motor biturbo V8 de 4.4 litri (625 CP/750 Nm), alături de o cutie de viteze automată M Steptronic cu trei regimuri de lucru, un sistem de tracţiune integrală M xDrive cu posibilitatea de a deconecta puntea din faţă şi un diferenţial M activ, printre altele.

Vezi şi: (foto) Noul BMW M8 a devenit noul safety car al campionatului MotoGP

Vezi şi: (foto) BMW a construit un Safety Car unic pentru Formula E

Iată cum arată şi un BMW M8 în calitate de Pace Car, folosit la testele din Faro – maşină de siguranţă care menţine ritmul pentru turul de încălzire înainte de o cursă, dar care nu ia parte la ea sau una care controlează ritmul în condiții periculoase temporar.

GALERIE FOTO (sursă: BMWblog)

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/