(foto) E necesar să te grăbești dacă vrei să obții un Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ “Limited Edition”

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pentru A 45 S 4MATIC+, Mercedes-AMG lansează un model special atractiv, numit Limited Edition, deși pe unele imagini apare și inscripția Final Edition. Se poate comanda acum, costul echipamentului suplimentar extins fiind de 14.280 de euro în Germania.

Caracteristici cheie:

  • Mașina are să ofere standard 421 CP, suficient pentru un sprint 0-100 km/h în 3.9 secunde. Viteza maximă este limitată la 270 km/h. Pe lângă cifrele de performanță pure, motorul turbo AMG de 2.0 litri și cu patru cilindri impresionează prin răspunsul său spontan.
    • Tracțiunea integrală AMG Performance 4MATIC+ complet variabilă cu AMG TORQUE CONTROL aduce o contribuție semnificativă la experiența dinamică a condusului. Pe puntea din spate se găsesc două ambreiaje multi-disc, controlate electronic. Fiecare este conectat la un arbore, ceea ce înseamnă nu numai că forța de antrenare poate fi distribuită variabil între osiile față-spate, ci și selectiv între roțile posterioare stânga-dreapta.

La exterior se remarcă prin:

  • Vopseaua exclusivă AMG green hell magno, indisponibilă până acum pentru clasa compactă. Există aplicată, de asemenea, folie cu sigla AMG și o inscripție mare „A 45 S” pe uși, alături de emblema AMG pe capotă.
  • Jantele forjate AMG de 19 inchi, de culoare neagră mat, cu un design cu șapte spițe duble, sunt rezervate pentru această ediție specială. Pentru contrast, spițele jantei sunt finisate în culoarea galbenă.
  • Pentru a se potrivi cu jantele, etrierele sistemului de frânare AMG high-performance sunt colorate în negru lucios și au sigle AMG albe.
  • Printre alte detalii se numără un bușon exclusiv al rezervorului de benzină, cu sigla AMG, dar și un proiector de lumină prin care apare la sol stema AMG la deschiderea ușilor.

Dar asta nu e tot. Standard mai include:

  • AMG Night Package: Elemente de design uimitoare în negru și negru lucios subliniază caracterul expresiv al vehiculului. Sunt incluse pe splitterul frontal, carcasele oglinzilor exterioare și liniile de centură. Suprafețele ferestrelor izolatoare termic, cu tentă închisă de la montantul B, completează pachetul.
  • AMG Night Package II: Numeroase detalii fac din vehicul o atracție a ochilor. Acestea includ barele întunecate de pe ornamentele grilei radiatorului, precum și tipografia cromată neagră de pe aripile frontale și hayon, steaua Mercedes și exclusiv pentru ediție – mânerele ușilor și steluțele Mercedes de pe capacele butucului roților.
  • AMG Aerodynamics Package: Include piese speciale suplimentare și o aripă spate AMG fixă. Împreună, acestea cresc presiunea de contact și îmbunătățesc caracteristicile de conducere la viteze mari.

La interior:

  • Scaunele frontale AMG performance sunt acoperite în negru cu o combinație de piele artificială ARTICO și microfibră MICROCUT. Cusăturile decorative galbene pe scaune, panourile ușilor și tabloul de bord creează contraste atractive. Acest lucru este valabil și pentru emblemele brodate din tetiere.
  • Volanul AMG performance din piele/microfibră MICROCUT, cu o serie de cusături decorative galbene, precum și ornamentele din aluminiu cu AMG pattern și inscripții galbene AMG adaugă mai multe accente.
  • Pragurile interioare AMG demonstrează și atenția la detalii, sigla AMG fiind iluminată în galben.
  • Covorașele AMG au inscripție „45 S” și cusături decorative galbene.

Lansarea pe piață a Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ “Limited Edition” va avea loc în aprilie 2024. Oferta este disponibilă până la sfârșitul anului 2024.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise