(foto/update) Accidentul rutier din Ocniţa: numărul deceselor s-a ridicat la trei! Doi copii au rămas orfani

(update) Din cauza multiplelor traumatisme primite a decedat și a treia persoană care se afla în mașină, femeia de 58 de ani. Cuplul a lăsat orfane două fetițe de 4 și, respectiv, 8 ani!


(ştire iniţială) Grav accident rutier în raionul Ocniţa. Un cuplu şi-a pierdut viaţa

Astăzi, 15 aprilie, în jurul orei 9:00, pe traseul R-11, km 29 (Briceni-Ocnița-Otaci), la intrare în satul Ocnița din raionul Ocnița, a avut loc un grav accident rutier. Din păcate şi-au pierdut viaţa pe loc două persoane.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit preliminar că şoferul unui automobil de model Volkswagen Passat, care rula pe traseu în direcția satului Ocnița, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar din cauza carosabilului umed a pierdut controlul volanului, derapând de pe traseu și intrând puternic într-un copac de pe marginea drumului.

În consecință, conducătorul auto de 37 de ani și soția acestuia de 33 de ani au decedat pe loc, iar o pasageră de 58 de ani a fost transportată la spitalul raional Ocnița cu diferite traumatisme.

Toate persoanele din automobilul implicat în accident erau locuitori ai satului Clocușna din raionul Ocnița și au fost descarcerate acum câteva minute. Poliția se află la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/