(foto) Iată de ce nu ar trebui să circulaţi pe unele drumuri din Durleşti când plouă

Suburbia Durleşti a capitalei nu se bucură de o mare popularitate în rândul şoferilor, dar mai ales a taximetriştilor. Asta pentru că drumurile care sunt asfaltate sunt distruse, iar despre cele care nu sunt acoperite cu asfalt nici nu mai spunem nimic.

FOTO: facebook.com/Smotramdofficial/

De asemenea în Durleşti există obiceiul de a se face periodic săpături pe unele şi aceleaşi străzi, dar şi într-un timp nefavorabil din punct de vedere meteorologic.

În weekend-ul trecut mai multe maşini au rămas blocate în noroi după ce au căzut în nişte gropi. Câţiva şoferi au evitat indicatoarele rutiere de avertizare şi au avut nevoie de ajutorul altor automobile pentru a ieşi din impas.

Recomandăm deci tuturor conducătorilor, pe oriunde ar circula, să nu intre pe drumuri aflate în reparaţii pe timp nefavorabil.

Vezi şi: (galerie foto) Chișinăul după ploaie: Drumuri distruse şi trotuare pline de noroi

Vezi şi: Subaru club Moldova şi-a dat întîlnire în noroi (foto)

FOTO: facebook.com/chisinau.fail

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/